Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Käytä heijastinta ja näy pimeässä! ✨ Syksyn ja talven hämärässä lämpimän takin tärkein asuste on hihan pielessä heiluva heijastin. Käyttämällä heijastinta teemme liikenteestä entistä turvallisemman niin jalankulkijoille, pyöräilijöille, autoilijoille kuin julkiselle liikenteelle. Haluamme muistuttaa, että pimeään vuodenaikaan jalankulkijoita on vaikea havaita ilman heijastinta. Kiinnitä heijastin näkyvään paikkaan ja anna sen välkkyä läpi koko pimeän ajan. P.S. Tällä viikolla muistutamme heijastimen käytöstä jakamalla Ratikkaheijastimia matkustajille yhteistyössä @vrmatkalla vaunuvastaaviemme kanssa! 🥰 @nysse.fi Kuva: @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #heijastin #liikenneturvallisuus #pimeä #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa