Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Meille tulee lisää raitiovaunuja! 🚋🙌 Uusia vaunuja tulee yhteensä kahdeksan. Tämän vuoden toukokuussa Tampereen Raitiotie Oy ja Škoda Group solmivat viiden uuden vaunun tilaussopimuksen. Vaunutilausta on nyt täydennetty kolmella lisävaunulla. 💪🤝 Raitiovaunut valmistetaan Škoda Groupin Kajaanin Otanmäen tehtaalla ja ne toimitetaan Tampereelle heinäkuun 2024 ja huhtikuun 2025 välisenä aikana. Edeltäjiensä tapaan vaunut tullaan nimeämään sen perusteella, minä päivänä ne nimipäiväkalenterin mukaan saapuvat. Te pääsette jälleen vaikuttamaan lopullisiin nimiin äänestämällä! 😍 Lue uutinen nettisivuiltamme tampereenratikka.fi/ajankohtaista. @smartartic Kuva: @pasitiitola / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #raitiovaunu #raitiotie #liikennöinti #Tampere #ratikka #joukkoliikenne #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa