Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Liikennöikö Ratikka mahdollisten sähkökatkojen aikana? 🚋🤔 💡 Ratikoiden sähkönsaanti pyritään turvaamaan kuluvan talven mahdollisten sähkökatkojen aikana, tiedottaa @nysse.fi 💡 Liikennöinti voi kuitenkin hidastua tai toimia vain osalla reitistä, koska sähkökatkos voi vaikuttaa esimerkiksi liikennevaloihin ja vaihteiden toimintaan. 💡 Sähkökatkon aikana lippu- ja maksujärjestelmässä saattaa esiintyä häiriöitä, mutta ne eivät ole todennäköisiä. 💡 Mahdollisissa häiriötilanteissa on aina tärkeää noudattaa sekä liikennehenkilökunnan että viranomaisten ohjeita. Lue lisää nettisivuiltamme 👉 tampereenratikka.fi/ajankohtaista Linkki löytyy myös profiilin linkkipuusta 👆 @tamperekaupunki #TampereenRatikka #raitiovaunu #liikennöinti #Tampere #omatampere #sähkökatkos #tram #tramway

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa