Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Kesäkisaa pukkaa! 🤩 Radio Nova lähettää yhdessä meidän, Visit Tampereen ja Nyssen kanssa Tampere-tiedustelijoita tutustumaan kesäisen kaupunkimme tarjontaan! Seikkaillen, löytöretkeillen tai rennosti nauttien – Tampereen tahtiin. Kerro kampanjasivulla, miksi sinä olisit oikea valinta raportoimaan lomakokemuksistasi – ja voit voittaa kesäisen Tampere-elämyksen! ☀️ Kilpailuaika on 26.-30.4.2021. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 2 kpl Tampere-elämyksiä kahdelle hengelle ja 1 kpl Tampere-elämyksiä perheelle (4 henkilöä). Linkki kampanjasivulle on biossamme. Osallistu heti! Yhteistyössä: Radio Nova, Visit Tampere, Tampereen Ratikka ja Nysse Mukana myös: Courtyard by Marriott Tampere City, Kahvila Valkoinen Puu, Flowpark Varala ja Kauppakeskus Ratina #TampereenRatikka #VisitTampere #tampereentahtiin #Tampere #kisa #kilpailu #Nysse #RadioNova #novanaamu #

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa