Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Ratikantekijät ovat puhuneet! 🚋 Uusin vaunumme TRO20 tulee saamaan nimekseen Hilla 🥰 Hillan nimi teipataan vaunuun pian Emil Bertellin Hervanta-fontilla, jotta pääsette ihastelemaan uusimman tulokkaamme liikkumista liikenteessä. Ratikkafaktaa 💡 Tampereelle on tilattu raitiotien osalle 1 yhteensä 20 raitiovaunua. Yleisö on päässyt äänestämään nimet 13 vaunulle ja Ratikan tekijät 1 vaunulle yhteensä 40 nimestä. Äänestyksissä on annettu yhteensä 9039 ääntä 🙌 Kuvat: @pasitiitola (TRO20 saapuminen Tampereelle), kuva 4 kuvamanipulaatio. #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #nimi #hilla #äänestys #osallistaminen #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa