Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Ratikka-ajan lähtölaskenta on alkanut! Enää kaksi päivää Ratikka-juhlaan ja kolme päivää liikennöinnin aloittamiseen! 🤩 Ratikka-juhlassa pääset virittäytymään juhlatunnelmaan upean esiintyjäkattauksen kanssa. Tapahtumassa esiintyvät Diandra, Jenni Mustajärvi Duo sekä Takomo ja lavalla nähdään myös esitys Tampereen Työväen Teatterin Matilda-musikaalista. Juhlapuheet pitävät pääministeri Sanna Marin sekä Tampereen pormestari Lauri Lyly. Ratikka-juhlan juontaa Sean Ricks ja lavalla nähdään myös Ratikan tekijöitä. Luonnollisesti myös Ratikoilla on oma roolinsa tapahtumassa 🚋🥳 Suora lähetys alkaa verkossa sunnuntaina 8.8.2021 klo 12 ja kestää 13.30 asti. Linkki biossa. Huom. Noora Louhimo Experience Duo on estynyt omaehtoisen koronakaranteenin vuoksi. Heidän tilallaan esiintyy Jenni Mustajärvi Duo. #TampereenRatikka #Tampere #Ratikkajuhla #Ratikkaviikko #Ratikkaaika #VisitTampere #verkkotapahtuma #ilmaistapahtuma #kesätapahtuma

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa