Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Eilen saavutimme maagisen miljoonan ajokilometrin rajapyykin! 🚋🥳🙌 Tämä upea lukema käsittää niin ajoharjoittelun, koeliikenteen kuin varsinaisen liikenteenkin ajot. Tampereella liikennöi 20 vaunua, jotka ovat osoittaneet toimintavarmuutensa hienosti niin kovassa talvipakkasessa kuin paahteisena kesäpäivänäkin. Tampereen Ratikan liikennöinnin luotettavuusprosentti on 99,9 %, joka kertoo, että niin kalustomme, inframme kuin liikennöintimmekin on huippuluokkaa! Vaunufakta: Tiesitkö, että vuorokauden aikana yhdelle liikenteessä olevalle vaunulle kertyy keskimäärin 270 ajokilometriä? 💡 @smartartic @nysse.fi @vrmatkalla @raitiotieallianssi Kuva: @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #liikennöinti #ajokilometri #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa