Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Lauantaina nähdään! ✨👋 Mistä on kyse? ⭐ Ratikan varikon avoimet ovet 1.10. kello 12-16, Hervannantie 27. Mitä on luvassa? ⭐ Voit tutustua Ratikoiden säilytys- ja huoltohalliin ja niiden toimintoihin, liikennöinnin toimintaan, raitiotien kunnossapitoon liittyviin koneisiin sekä tietenkin raitiovaunuun. ⭐ Pääset jututtamaan Ratikan tekijöitä ja kuulemaan Ratikan tulevaisuuden suunnitelmista. ⭐ Lapsille iloista tekemistä! Miten paikalle pääsee? ⭐ Varikon alueella ei ole pysäköintimahdollisuutta. ⭐ Nyssen linja 19 kulkee varikolle. ⭐ Ratikka liikennöi varikon ja Hermian pysäkin välillä non-stoppina koko tapahtuman ajan. #TampereenRatikka #ratikka #TampereenPäivä #Tampere #varikko #ratikanvarikko #avoimetovet

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa