Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Viime yönä Tampereella tehtiin historiaa, kun Ratikka matkasi ensimmäistä kertaa Santalahteen! 💪🚋🙌 Koeajoissa testattiin koko rataosuus (Pyynikintori-Pirkankatu-Sepänkatu-Paasikivenkatu-Rantatie) ensin hitailla ajoilla ja sitten liikennöintinopeuksien mukaan. Koeajot ja testit onnistuivat odotusten mukaan ja Ratikan saapuminen Santalahteen kiinnosti myös yleisöä. 😍🙏 Kiitos kaikille koeajojamme seuranneille työrauhasta ja mukavasta vastaanotosta uudelle alueelle! Koeajot jatkuvat vielä loppuviikon ja ensi viikon aikana arkiöisin noin klo 22-06. Tulevana eli tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ovat vuorossa kahdella vaunulla yhtä aikaa tehtävät koeajot ja keskiviikkona testataan erityisesti liikennevaloja. 🚦🚸 Lue koko uutinen nettisivuiltamme 👉 tampereenratikka.fi/ajankohtaista. 📷: @pasitiitola & @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy @Raitiotieallianssi @Tampereen kaupunki #TampereenRatikka #Tampere #koeajo #raitiotie #santalahti

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa