Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Kaikki osan 1 koeajot ovat nyt maalissa! 🥳 Tampereen Ratikan viimeiset koeajot on saatu päätökseen onnistuneesti Hatanpään valtatiellä. Koeajoissa testattiin koko radan ja sen teknisten järjestelmien toimivuus. Hatanpään valtatien myötä kaikki osan 1 koeajot on nyt tehty. Näin koeajot ovat edenneet osalla 1 🚋 -Hervanta 16.3.2020 -Kaleva ja Tammela 14.9.2020 -Keskusta 15.11.2020 -Tays ja Hervantajärvi 15.3.2021 -Hatanpään valtatie 13.7.2021 Jatkamme koeliikennettä ja koulutusajoja liikennöinnin aloittamiseen asti! Tervetuloa kyytiimme 9.8., kun liikennöinti käynnistyy molemmilla linjoilla Hervantajärveltä Pyynikintorille (linja 3) ja Kaupin kampukselta Sorin aukiolle (linja 1) ❤ @raitiotieallianssi Kuvat: @wilnyy ja @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #koeajot #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa