Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Oletko miettinyt, mitä kaikkea Ratikoiden kotipesässä tapahtuu? 🚋🤔 Tampereen Ratikan varikko sijaitsee Hervannassa, lähellä Ruskon teollisuusaluetta. Muutama fakta varikosta: 💡 Alue on toiminnassa ympäri vuorokauden. 💡 Vuorokauden aikana varikkoa käyttää yhteensä yli sata henkilöä. 💡 Varikolla työskentelee kuljettajia, liikenteenohjaajia, radan ja vaunujen kunnossapitohenkilöstöä, siivoojia ja toimihenkilöitä. 💡 Varikko koostuu kahdesta päärakennuksesta, joita ovat säilytyshalli ja korjaamohalli. 💡 Korjaamohallin tiloissa on myös raitiotien ohjauskeskus eli ROK , päivittäishuollon halli sekä toimisto- ja vierailutiloja. Nettisivuillamme osoitteessa tampereenratikka.fi/varikko voit tutustua Ratikoiden tukikohtaan tarkemmin ja katsoa myös esittelyvideon. Käyhän kurkkaamassa! 🤩 Kuvat: Aki Rask/Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #ratikka #varikko #ratikkavarikko #kotipesä #Tampere #ratikkaaika #

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa