Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Varaudu huomenna suuriin häiriöihin liikenteessä. Suosi etätöitä ja kimppakyytejä tai muita vaihtoehtoisia kulkutapoja mahdollisuuksien mukaan. Koko Nysse-alueen ratikka- ja bussiliikenne on pysähtymässä torstaina 23.11.2023 JHL:n työtaistelun vuoksi. 🔴 Lakko vaikuttaa Nysse-liikenteessä torstaina klo 02 alkaen, ennen 02 lähtevät vuorot ajetaan päätepysäkille 🔴 Lakko päättyy perjantaina 24.11. klo 01:59, liikenne käynnistyy klo 03:45 Nyssen reittioppaaseen lisätään ajettavia vuoroja sitä mukaa, kun liikennöitsijät näkevät töihin tulevien kuljettajien määrän eli tietoja päivitetään jatkuvasti lakkopäivänäkin. Tarkista siis oma vuorosi juuri ennen lähtöäsi 👉 reittiopas.tampere.fi Kuva: Wille Nyyssönen/Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #Nysse #Tampere #OmaTampere #lakko

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa