Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Vuosi sitten toivotimme ensimmäiset testimatkustajamme tervetulleeksi Ratikan kyytiin! 🚋🥳 Ratikan matkakokemusta viimeisteltiin yhdessä NysseLabin kautta valittujen testiryhmien avulla. Halukkaita Ratikan testimatkustajia oli lähes 2 000, ja testejä tehtiin laajasti koko kevään ajan. Testimatkustajien kanssa tutkimme matkan eri vaiheita, kuten maksamisen helppoutta ja turvallista matkantekoa. Asiakastesteistä saimme arvokasta tietoa ja palautetta Ratikan käytöstä ja asiakkaan koko matkaketjusta. Tulosten perusteella muokattiin muun muassa Ratikan opastusta, säädettiin vaunun eri toimintoja ja kehitettiin matkakokemuksen palvelumallia. Ratikka on kuljettanut matkustajia kohta jo puoli vuotta – kehittäminen jatkuu yhdessä @nysse.fi kanssa ❤ 📸: @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #asiakaskokemus #nysse #nysselab #matkallakanssasi

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa