Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Kolme yötä jouluun on 🎄⭐ 🎁 Tietoa Ratikan joulun ja vuodenvaihteen pyhien liikennöinnistä löydät sivuiltamme 👉 tampereenratikka.fi/ajankohtaista sekä profiilin linkkipuusta 👆 🎁 Miten joulu vaikuttaa palveluihin? @tamperekaupunki joulumuistio osoitteessa 👉 tampere.fi/joulumuistio 🎁 Ideoita joulun ajan tapahtumiin @visittampereofficial artikkelista 👉 visittampere.fi/artikkelit/joulun-tapahtumia-ja-tunnelmaa 🎁 Vielä ehtii joulutorille! Tunnelmallinen @tampereenjoulutori on avoinna tänään 21.12. ja huomenna 22.12. 👉 tampereenjoulutori.fi Jouluun matkaat kätevästi Ratikalla, tervetuloa kyytiin! 🚋🎅🤶 Kuva: @pasitiitola / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #ratikka #raitiovaunu #liikennöinti #Tampere #omatampere #visittampere #joulu #tram #tramway #christmas

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa