Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Mukavaa alkanutta viikkoa! ❄😊 Kuinkas teillä vuoden ensimmäinen maanantai sujuu? 📅 Tänä vuonna Ratikan matka jatkuu länteen, kun 7. elokuuta aloitetaan liikennöinti Pyynikintorilta Santalahteen raitiotien osalla 2A. Emme malta odottaa! 🙌😍 Tampereen raitiotien pituus on tällä hetkellä 15,6 km. Osalle 2 raitiotietä rakennetaan yhteensä 6,7 km. Ratikan kyytiin pääsee nyt 24 pysäkiltä, ja läntiselle osuudelle pysäkkejä tulee kymmenen lisää. Kolme niistä sijoittuu elokuussa käyttöön otettavalle osuudelle. 🚋🚏 Muuta ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa Ratikasta löydät nettisivuiltamme ⭐tampereenratikka.fi⭐ Kuva: Wille Nyyssönen @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #Tampere #liikennöinti #OmaTampere #VisitTampere #raitiovaunu #tram #tramway

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa