Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Ole totta Tampereella! 🌈🏳️ 🌈 Tampereella vietetään Manse Pride -viikkoa 6.–11.6.2022. Viikon ohjelmassa on kymmeniä erilaisia tapahtumia, kuten elokuvanäytöksiä, bileitä, työpajoja ja keskustelutilaisuuksia. Viikko huipentuu lauantaina 11. kesäkuuta keskustassa mielenosoituskulkueeseen ja Sorsapuistossa järjestettävään juhlaan, jossa on luvassa musiikkia ja esityksiä. Ohjelmatiedot löytyvät kootusti osoitteesta mansepride.fi/ohjelma Manse Pride -viikon järjestävät @sinuiksi ja @tamperekaupunki Hyvää Pride-viikkoa kaikille! ❤️🧡💛💚💙💜🖤🤍🤎 t. Meidän kaikkien Ratikka #TampereenRatikka #Tampere #pridemonth #pridemonth2022 #oletottatampereella #mansepride #mansepride2022

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa