Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tiesitkö, että tänään vietetään neljättä kansainvälistä maisemapäivää? 💡 Kansainvälistä maisemapäivää vietetään Eurooppalaisen maisemayleissopimuksen allekirjoittamisen vuosipäivänä 19.10. Maisemapäivällä halutaan kiinnittää huomiota siihen, että maisemat ovat olennainen osa kulttuuriperintöä, identiteettiä, hyvinvointia ja elinympäristön laatua 🌱 @yministerio ja @sykeresearch #arkimaisema -valokuvakampanja haastaa katsomaan omaa arkimaisemaa uusin silmin. Halusimme kantaa kortemme kekoon ja ihastella Tampereen uudistettua arkimaisemaa, jossa Ratikka kulkee kiskoillaan. Sammonkadulla arkimaisemaan muutosta ovat tuoneet mm. upea nurmirata ja sen varrelle istutetut puut 🌳 Millaisissa maisemissa sinä vietät kansainvälistä maisemapäivää? ☺️ Kuva: @wilnyy / Raitiotieallianssi #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #ratikkaaika #ratikantarina #omatampere #tram #tramway #finland #lajinsaensimmäinen

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa