Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tästä päivästä lähtien Ratikan kello soi Taysissa sädehoitojakson päättymisen merkiksi! 🔔🏥🚋 Sädehoitojakson päättymistä juhlistetaan monissa maailman syövänhoidon keskuksissa kelloa soittamalla. Nyt kellon soitto on mahdollista myös Tays Keskussairaalan sädehoidon päätepysäkillä, joka on toteutettu ainutlaatuisella Ratikkateemalla. Sädehoidon päätepysäkki avattiin 10.10. kello 11.15 käyttöön ja tilaisuudessa sädehoitojakson päättävä potilas otti soittokellon käyttöön ensimmäistä kertaa. Pysäkin toteuttamisessa ovat olleet mukana linjakilven toimittanut Nysse, Tampereen Ratikat valmistanut Škoda Transtech Oy sekä Tampereen yliopiston kuvataiteen aineenopettajaopiskelijat. Meille on kunnia-asia, että Tays halusi liittää Ratikan tähän eleeseen. Toivomme, että jokainen soittokelloa pirauttava asiakas saa Ratikan kilikellosta iloa ja virtaa jatkoon. ❤️🙏 @pirkanmaanhyvinvointialue @nysse.fi @skodagroupnorth @tays_sairaala Lue koko uutinen nettisivuillamme tampereenratikka.fi/ajankohtaista #TampereenRatikka #Tampere #sädehoito #tays

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa