Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Ratikkamatkan maksat kätevästi lähimaksulla! 💳 🚋 Lähimaksun voit suorittaa esimerkiksi maksukortilla tai puhelimen maksusovelluksella. Näin suoritat lipun ostamisen lähimaksulla: 👉 Paina lippulaitteen lähimaksu-painiketta 👉 Valitse matkasi vyöhykkeet. Ratikka liikkuu vyöhykkeillä A ja B, eli matkaan tarvitaan kahden vyöhykkeen lippu. Valitse tarvittaessa lisää vyöhykkeitä. 👉 Vie maksuvälineesi lähimaksupäätteelle lippulaitteen vasemmalle puolelle 👉 Odota kuittaus onnistuneesta maksusta ja matkasi voi alkaa! ❗ Muistathan käyttää maksuvälineen lippulaitteella jokaisella matkallasi. ❗ Samalla maksuvälineellä voit ostaa vain yhden lipun kerrallaan. Jos haluat ostaa lipun myös toiselle, käytä esimerkiksi toista maksukorttia tai mobiilimaksua. ❗ Lippulaite ei tulosta kuittia. Maksukortilla maksettujen matkojen veloitukset ja kuitit löydät verkosta: nysse.littlepay.com Katso lisää ohjeita lähimaksamisesta Nyssen sivuilta: nysse.fi/lahimaksu Video: @nysse.fi #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #lähimaksu #maksaminen #liput

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa