Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Miltä kuulostaisi Ratikan taideseikkailu syysloman kunniaksi tai ihan muuten vaan? 🍂🎨 Taide on pysyvä osa Tampereen Ratikkaa. Taideseikkailu vie sinut tutustumaan taiteeseen ratikkareitin varrella. Kokoelmaan kuuluu veistoksia, valotaidetta, muraaleja, videotaidetta, sarjakuvataidetta, äänitaidetta, betonitaidetta, sanataidetta sekä maisemateoksia. Voit kokea taidetta myös jokaisessa vaunussa penkkien kuosissa ja ikkunoiden sanataiteessa. Tampereella liikennöi lisäksi taideratikka, jonka kyljissä näet vaihtuvia taideteoksia. 🚋🖼 Ratikan maamerkkiteosten ja taidepysäkkien luona on QR-koodi, jonka avulla taideseikkailustasi tulee entistä antoisampi. QR-koodi ohjaa sinut teossivulle, josta löydät teoksista kertovia ääniselostuksia, tietovisoja, piirustustehtäviä ja videoita. Voit myös ladata ja tulostaa taidekartan mukaasi. 🗺 Lisätietoa nettisivuiltamme tampereenratikka.fi/ratikan-taide/taidekartta 😍 Mikä teoksista on oma suosikkisi? #TampereenRatikka #ratikka #ratikantaide #Tampere #visittampere #omatampere #syysloma

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa