Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Rohkeasti Ratikkaan! 🚋 Tiesitkö, että Ratikkamatkan voi maksaa myös lähimaksulla? Lähimaksu on nopea, helppo ja turvallinen tapa ostaa kertalippu suoraan Ratikasta satunnaisilla matkoilla, sillä erillisiä matkakortteja tai sovelluksia ei tarvita 💳 Lähimaksulla maksaminen Ratikassa toimii seuraavasti: 1. Paina lippulaitteen näytöltä lähimaksu-painiketta. 2. Valitse näytöltä vyöhykkeet A-B. 3. Käytä maksuvälineesi lippulaitteen vasemmalla puolella sijaitsevassa lukijassa. Muista vahvistaa matkaoikeutesi jokaisella matkalla lippulaitteella, joka löytyy keskioven läheisyydestä. Järjestelmä laskee sinulle edullisimman hinnan 90 minuutin aikana tekemiesi matkojen perusteella. Joko sinä olet testannut lähimaksulla maksamista Ratikassa? ☺️ @nysse.fi Kuvat: @wilnyy & @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #lähimaksu #maksaminen #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa