Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tampereen Ratikan liikennöinti on alkanut! 🚋 Ratikan historialliset ensimmäiset lähdöt saivat aamulla liikkeelle paljon matkustajia. Tampereen seudun joukkoliikenteen @nysse.fi uusi linjasto 2021 on näin otettu virallisesti käyttöön. Tässä vielä tärkeitä tärppejä! -Eilisiä Ratikka-juhlia seurattiin huimasti lähes 6000 laitteelta ❤ Juhlan tallenne on nyt katsottavissa osoitteessa live.tampereenratikka.fi -Ratikka-juhlan yhteydessä julkistettiin myös raitiovaunujen nimiäänestyksen tulokset. Näet nimet sivujemme usein kysyttyä-osiosta: tampereenratikka.fi/usein-kysyttya -Jos sinulla on tallessa 6.6.2017 Ratikkapäivässä jaettu paperinen lippu, voit hyödyntää sen yhden matkan maksamiseen 9.8.-22.8. välisenä aikana ☺ Lippu oikeuttaa yhteen matkaan, eikä sillä ole vaihto-oikeutta busseihin. Kuvat: @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #vaunu #tram #tramway #liikennöinti #visittampere #omatampere #ratikkajuhla

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa