Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

🚋 Varikon avoimet ovet: Kulku tapahtumaan 🚋 💎 Paikka: Tampereen Ratikan varikko, Hervannantie 27 💎Aika: Lauantai 1.10. klo 12-16. Miten paikan päälle pääsee? 👉 Suosittelemme saapumaan julkisilla kulkuvälineillä. 👉 Bussi 19 kulkee varikolle (pysäkin nimi: Ratikkavarikko). 🚌 👉 Tapahtumaan voi saapua myös kaupunkipyörällä, Nysse tuo kaupunkipyöräaseman tapahtuman ajaksi Hervannantielle. 🚲 👉 Omalla autolla saapuville on varattu tapahtuman ajaksi rajoitetusti pysäköintipaikkoja Hermian alueelle. Maksuttomat pysäköintialueet on merkitty oheiselle kartalle ja niillä on pysäköinninohjaus. Pysäköintipaikkoja on seuraavilla alueilla: Modulight Oy, Hermia 5 ja 6 sekä Yliopisto. 👉 Otamme tapahtuman ajaksi poikkeuksellisesti käyttöön myös Hermian pysäkin, jolta pääsee Ratikan kyydissä varikkoalueelle ja takaisin Hermian pysäkille. Ratikka liikennöi varikon ja Hermian pysäkin välillä non-stop tapahtuman ajan. Kyyditys on maksuton. Tapahtumaan kannattaa pukeutua sään mukaan, sillä esittelypisteitä on myös ulkotiloissa 🌂🍁☀ Nähdään lauantaina! 🥰 @nysse.fi @tamperekaupunki 📷: Aki Rask/Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #ratikka #ratikkavarikko #avoimetovet #Tampereenpäivä #Tampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa