Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tuoretta tutkimustietoa: Tampereen Ratikan suosio on korkealla! 🚋🥳 Kuluttajatutkimuksemme mukaan erittäin myönteisesti Ratikkaan suhtautuvien määrä on edelleen kasvussa. 🎉 🙌 Selvitämme vuosittain Tampereen Ratikan kuluttajatutkimuksella Tampereen asukkaiden mielipiteitä ja suhtautumista raitiotiehen. Nyt seitsemännen kerran toteutetun tutkimuksen mukaan tällä hetkellä Ratikkaan myönteisesti suhtautuvia on 86 prosenttia. 💪🙌 Tutkimus kertoo myös, että Ratikka on lisännyt edelleen julkisen liikenteen käyttöä ja sitä käytetään monipuolisesti erilaisiin matkoihin. Ratikan koetaan Tampereen liikenteestä kokonaisuutena sujuvampaa. Lue lisää tutkimuksesta nettisivuiltamme tampereenratikka.fi/ajankohtaista Kuva: Wille Nyyssönen @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #Tampere #raitiotie #kuluttajatutkimus

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa