Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Äänestä Tampereen Ratikan vaunuille nimet! 🚋📣 Vaunumme nimetään niiden saapumispäivänä kalenterista löytyvien nimien perusteella. Tampereella tullaan näkemään mm. Tellervo ja Visa, mutta 12 vaunun nimistä päätätte te! Äänestä vaunujen nimistä sivuillamme https://www.tampereenratikka.fi/aanestys/ Äänestys on auki keskiviikkoon 4.8. klo 16.00 asti. Julkaisemme valitut nimet Ratikka-juhlassa sunnuntaina 8.8. Lajinsa ensimmäisen Ratikan nimi valitaan juhlan yhteydessä. Ratikantekijät saavat äänestää nimet 19. ja 20. vaunulle, jotka saapuvat viimeisinä. Löysitkö oman suosikkisi nimien joukosta? ☺️ Kuva: @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere #äänestys #osallistaminen

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa