Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Nyt tarkkana! ⚠️🚋 Tampereen liikenneympäristö on muuttunut merkittävästi raitiotien rakentamisen, uudistettujen katuosuuksien ja uusien liikennejärjestelyjen myötä. Ratikka-ajan alkamisen jälkeen olemme tehneet raitiotien läheisyydessä satoja havaintoja läheltä piti -tilanteista, eikä peltivaurioiltakaan ole vältytty. Haluamme muistuttaa kaikkia liikkujia siitä, että kaupungin liikenneturvallisuus syntyy yhteispelillä. Kaikkien kaupungissa liikkuvien tulee kantaa kortensa kekoon turvallisen liikkumisen eteen erityisesti nyt, kun vuoden pimein aika on edessä. Tässä vinkkimme liikenteeseen: 1️⃣ Muista havainnoida ympäristöäsi 2️⃣ Käytä heijastinta 3️⃣ Kertaa Ratikkakaupungin liikennesäännöt osoitteessa tampereenratikka.fi/liikenneturvallisuus Kuvat: @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #heijastin #liikenneturvallisuus #pimeä #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa