Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tervetuloa Linnainmaan raitiotiesiltojen ja raitiotievarikon asemakaavojen suunnittelupäivystykseen torstaina 9.11.! 🌉🚋 Linnainmaalle on suunnitteilla Tampereen Ratikan jatkeen siltaosuuksia sekä asemakaavamuutos, joka mahdollistaa urheiluhallin ja liityntäpysäköinnin sekä tulevaisuudessa Linnainmaan raitiotievarikon rakentamisen. Tervetuloa tutustumaan suunnitelmiin tarkemmin suunnittelupäivystykseen! Asemakaavoittajat ja muita suunnittelijoita on tavattavissa Koilliskeskuksen kirjaston Kivi -salissa (osoite Liikekatu 2) torstaina 9.11. klo 16-19 välisen ajan. Tilaisuudessa pääset tutustumaan asemakaavojen valmisteluaineistoihin ja keskustelemaan paikalla olevien suunnittelijoiden kanssa. Voit tulla piipahtamaan paikalla itsellesi sopivan hetken verran. Kuva: Pirkkala–Linnainmaa -hankesuunnitelma & WSP #TampereenRatikka #Tampere #muuttuvatampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa