Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tampereen Ratikan reitti laajenee ihan pian, kun liikennöinti Pyynikintorilta Santalahteen aloitetaan maanantaina 7. elokuuta 2023. Tällä viikolla uudella rataosuudella suoritetaan päiväsaikaan koeliikennettä ilman matkustajia. 🚋💪 Ratikat liikkuvat alueella epäsäännöllisesti arkisin. Ratikankuljettajat ovat päässeet harjoittelemaan ajamista uudella osuudella jo simulaattorin avulla, mutta kuljettajan osaamisen kannalta on tärkeää, että he pääsevät koeajamaan osuuden myös aidossa ympäristössä. Huomasithan, että Ratikkajuhlassa saat mahdollisuuden matkustaa Santalahteen Ratikalla jo päivää ennen liikennöinnin aloittamista? 👉tampereenratikka.fi/ratikkajuhla Kuva: @pasitiitola Tiitola / Tampereen Raitiotie Oy @vrmatkalla #TampereenRatikka #Tampere #liikennöinti #koeajot #santalahti

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa