Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tampereelle saadaan huomenna jo yhdestoista raitiovaunu! 🚋 Keskiviikkona kotipesäämme saapuva vaunu on kymmenes sarjatuotantona valmistettu Tampereen Ratikka. Sen lisäksi, että tällä viikolla saamme uuden vaunun Tampereelle, Ratikat myös liikkuvat entistä tiuhempaan koe- ja koulutusajojen merkeissä. Voit bongata Ratikoita tällä viikolla maanantaista torstaihin klo 12-24 ja perjantaina, eli vappuaattona, klo 12-21. Perjantaina on tarjolla myös erityistä bongattavaa, kun opiskelijahaalareilla täytetty Ratikka liikkuu koeajoissa. 🥳 Kuva (vaunu TRO02): @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #vaunu #tram #tramway #koeajot #koulutusajot #liikennöinti #vappu #visittampere #omatampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa