Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tampereelle saadaan huomenna jo yhdestoista raitiovaunu! 🚋 Keskiviikkona kotipesäämme saapuva vaunu on kymmenes sarjatuotantona valmistettu Tampereen Ratikka. Sen lisäksi, että tällä viikolla saamme uuden vaunun Tampereelle, Ratikat myös liikkuvat entistä tiuhempaan koe- ja koulutusajojen merkeissä. Voit bongata Ratikoita tällä viikolla maanantaista torstaihin klo 12-24 ja perjantaina, eli vappuaattona, klo 12-21. Perjantaina on tarjolla myös erityistä bongattavaa, kun opiskelijahaalareilla täytetty Ratikka liikkuu koeajoissa. 🥳 Kuva (vaunu TRO02): @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #vaunu #tram #tramway #koeajot #koulutusajot #liikennöinti #vappu #visittampere #omatampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa