Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Best of the Best! 🙌🚋🚌 Tampereen seudun joukkoliikenne on pärjännyt hyvin kansainvälisessä Best-kyselytutkimuksessa, jossa vertaillaan eurooppalaisten kaupunkiseutujen asukkaiden tyytyväisyyttä oman alueensa joukkoliikenteeseen, kertoo @nysse.fi Nyssen suositteluhalukkuus oli vuonna 2022 kaikista Best-tutkimukseen (Benchmarking in European Service of Public Transport) osallistuneista Euroopan kaupungeista paras. Nysse arvioitiin parhaimmaksi myös turvallisuuden ja matkustusmukavuuden osalta. 😍🙏 Kyselyyn osallistuivat Tampereen lisäksi Bergen, Geneve, Kööpenhamina, Oslo, Rotterdam, Trondheim, Reykjavik ja Tukholma sekä Suomesta HSL-alue ja Turku. Voit lukea lisää Nyssen asiakastyytyväisyydestä tilimme linkkipuun kautta. 👆 Kuva: @visittampereofficial / Marko Kallio #TampereenRatikka #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #Tampere #Nysse #asiakastyytyväisyys

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa