Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Mikä on Ratikan kunnossapidossa haastavinta? Mikä ihme on Unimog ja miksi pysäkkejä pestään niin usein? Tiesitkö, että Ratikan reitillä käytetään radio-ohjattavaa ruohonleikkuria? 🚋 Kurkkaa profiilimme #Ratikantekijät-kohokohta, jossa Ratikan kunnossapidon päällikkö Santeri Heinonkoski NRC:ltä vastaa kysymyksiinne. 🛠️ 👷 Ratikantekijät on uusi IG-stoorisarja, jossa esittelemme kerran kuussa Tampereen Ratikan töitä ja tekijöitä. Te saatte esittää kysymykset, me vastaamme! Kiitos kaikille ensimmäiseen esittelyyn kysymyksiä lähettäneille ja Santerille 💗 Mistä työstä tai tekijästä haluaisit kuulla seuraavaksi? Kerro meille! 📷: Santeri Heinonkoski #TampereenRatikka #ratikka #Tampere #Ratikantekijät #kunnossapito

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa