Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Uutta Ratikan taidetta Tampereen katukuvaan! 🎨 Silja Merikallion @siljamerikallio Planeetat -betonitaideteos on nyt nähtävillä Sorin aukiolla, Ratikkalinja 1:n lähtöpysäkillä. Joko bongasit? “Planeetat itsessään kuvaavat pysyvyyttä ja jatkuvuutta. Lisäksi olen kuvannut eri planeettoihin säilyttämisen arvoisia asioita kuten puita, pölyttäjiä, puhdasta ilmaa ja vettä, kulttuuria sekä paikallishistoriaa", Merikallio kertoo. Taidepysäkit valmistuvat kesän ja syksyn aikana. Lue tiedote aiheesta Ratikan sivuilta. #TampereenRatikka #Ratikantaide #Tampere #ratikka #julkinentaide #taide #raitiovaunu #pysäkkitaide #sorinaukio #betonirakentaminen #keramiikka #ceramicart #art #publicart #Finland #VisitTampere #thisisfinland #visitfinland

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa