Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Lisää vaunuja Tampereelle! 🚋 Saamme kotipesäämme keskiviikkona jo neljännentoista vaunun 🙌 Nyt Tampereelle saapuva vaunu on kolmastoista sarjatuotantona valmistettu Tampereen Ratikka. Uusin vaunumme tullaan näkemään liikenteessä ensi viikon alusta lähtien. Samalla meillä on ilo kertoa, että tulemme saamaan Tampereelle myös yhden vaunun enemmän kuin alun perin oli tarkoitus - yhteensä 20 kappaletta! 🤩 Kahdeskymmenes vaunu on määrä saada Tampereelle elokuussa ennen Lajinsa ensimmäisen paluuta takaisin Tampereelle. Kuva (TRO12): @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #raitiovaunu #Hämeenkatu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa