Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Ratikan reitti laajenee Santalahteen 7. elokuuta! 🚋🙌 Uutta rataosuutta testataan parhaillaan ratikankuljettajien toimesta. Kuljettajat ja liikenteenohjaajat ovat opetelleet uutta rataa ennakkokoulutuksessa ja ajosimulaattorissa ja tällä viikolla siirryttiin aitoon ympäristöön koeajojen merkeissä. Mikäs näissä Näsijärven upeissa maisemissa ajellessa! 😍 Kuljettajien opetusajot jatkuvat liikennöinnin aloittamiseen asti. Matkustamista Santalahteen pääsee kokeilemaan Ratikkajuhlassa päivää ennen varsinaisen liikennöinnin aloittamista. Tervetuloa kyytiin! 👉 tampereenratikka.fi/ratikkajuhla @tamperekaupunki @vrmatkalla Kuvat: @pasitiitola / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #Tampere #liikennöinti #omatampere #santalahti

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa