Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Ratikan taidetta Amuriin ja Niemenrantaan 🖼️🎨 Ratikan taide -ohjelman myötä matkustajat pääsevät nauttimaan taiteesta sen erilaisissa muodoissa niin vaunuissa kuin raitiotien ympäristössäkin. 🚊 🛤️ Nyt Ratikan taide -ohjelma on valinnut taiteilijat toteuttamaan taidetta Ollinojasillalle ja Sepänkadun ylikulkusillalle. 🖌️ Taiteilija Nestori Syrjälä toteuttaa taideteoksen Niemenrannan Sellupuistoon sijoittuvaan raitiotiesiltaan, Ollinojansiltaan. 🖌️ Sepänkadun ylikulkusillan taiteilijaksi on valittu taiteilija Aarne Jämsä. Lue lisää 👉tampereenratikka.fi/ajankohtaista Ratikan taiteen toteutusta koordinoi @freizimmer Havainnekuva 1: Ratikka Paasikivenkadulla Sepänkadun sillan ylitettyään. @tamperekaupunki ja @a_insinoorit Havainnekuva 2: Ratikka Sellupuiston pysäkillä Niemenrannassa. Tampereen kaupunki ja @sitowiseoy #TampereenRatikka #Taideratikka #Ratikantaide #Tampere #liikennöinti #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #taide #julkinentaide #tram #tramway #art #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa