Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Ihan pimeetä! 🌚✨ Tänään vietetään Black Fridayta eli suomalaisittain Mustaa perjantaita, joka yleisesti tunnetaan vuoden suurimpana ostospäivänä. Suuntaatpa sitten shoppailemaan tai liikut kaupungilla ihan muissa merkeissä, vuoden paras diili tulee tässä: Ratikka tarjoaa sinulle täsmällisen ja ylivoimaisen tavan matkustaa! Tarjous on voimassa ympäri vuoden eikä sitä ole rajoitettu. 😉😀 @nysse.fi kyydissä matkustat aina edullisesti – ja ympäristöä säästäen. Esimerkiksi kertaliput matkakortilla (2 vyöhykettä) ⭐️ Aikuiset 2,10 € ⭐️ Nuoret 17–24 1,52 € ⭐️ Lapset 7–16 1,05 € Mukavaa perjantaita kaikille! 🤩 Kuvat: Wille Nyyssönen @wilnyy/Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #ratikka #raitiovaunu #BlackFriday #perjantai #joukkoliikenne #liikennöinti #Tampere #visittampere #omatampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa