Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Taiteilijat hoi! 🎨 Haemme nyt taiteilijoita Tampereen Hiedanrannassa tammikuussa 2025 käyttöönotettavan Tehtaan Ratikkapysäkin yhteyteen toteutettaville kahdelle erilliselle taidehankkeelle. Taitelijahaut ovat auki Ratikan taiteen sivuilla 17.6.2024 klo 12 asti. Etsimme taiteilijoita toteuttamaan Hiedanrantaan pysyvästi sijoitettavan veistoksen sekä alueen henkeä kunnioittavan muraalin 150 metriä pitkään vaneriseinään. Teostilaukset tehdään Ratikan taide -ohjelman ja Hiedanrannan Kehitys Oy:n yhteistyönä. ℹ️ Lue lisää biostamme. Kuva: Hiedanrannan Kehitys Oy #TampereenRatikka #Ratikantaide #Tampere #Hiedanranta #muutakinkuinmatka #freizimmer #julkinentaide #taide #muraali #veistos

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa