Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

On seuraavan Ratikantekijän vuoro! 💪 👏 Millaista on työ Ratikan parissa? 🤔 🚋 ⭐ RATIKANTEKIJÄT: Q&A ⭐ Ratikka on muuttunut silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi ja osaksi Tampereen kaupunkikuvaa. Mutta mitä kaikkea työtä tarvitaan, että kaikki sujuu saumattomasti, turvallisesti ja aikataulussa? Otetaan selvää! 🔎 Ratikantekijät-juttusarjassa pääset kurkkaamaan kulisseihin ja siihen, millaisia työtehtäviä meillä on. Parasta on, että sinä saat päättää, mitä ratikantekijöiltä kysytään! 💯 Nyt vuorossa on Service Engineer Jonna Seppälä Skoda Groupilta. Jonna työskentelee Tampereen Ratikoiden huollosta vastaavan Skodan tiimissä. Tiimi pitää huolen siitä, että raitiovaunu on turvallinen ja säilyttää toimintakykynsä. Vaunujen kunnossapitoon kuuluvat mm. huollot sekä vaurioiden ja vikojen korjaukset. Mitä sinä haluaisit tietää vaunujen kunnossapidosta tai huoltotöistä? ❓ Esitä Jonnalle kysymys kommenteissa tai profiilimme tarinan kysymyslaatikon kautta 👆👆 Vastaamme tällä ja ensi viikolla! @smartartic #TampereenRatikka #ratikka #ratikantekijät #skodagroup #Tampere #kunnossapito #huolto #varikko #raitiovaunu

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa