Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Syyskuu lähti käytiin uudella ennätyksellä! 💪🙌 Perjantaina 1.9. Ratikan kyydissä oli 54 258 matkustajaa, mikä on uusi päiväkohtainen ennätys matkustajamäärässä. Muistathan seuraavat asiat ruuhkassa: 🚋 Anna tilaa poistuville matkustajille, mutta siirry vaunuun ripeästi. 🚋 Jokaisessa moduulissa on kaksi lippulaitetta. Siirry peremmälle vaunuun leimaamaan lippusi. 🚋 Jos vaunu on täynnä, odota seuraavaa Ratikkaa. Vaunut kulkevat päiväsaikaan 7,5 minuutin vuorovälein. Keskustassa vuoroväli on 3–4 minuuttia. 🚋 Pidä kiinni tangosta tai lenkistä, kun matkustat seisten. Tehdään yhdessä kaikkien matkasta sujuvaa! @nysse.fi Kuva: @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #Tampere #liikennöinti #ennätys

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa