Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

🏒 Kappas vaan, jääkiekon MM-kisojen merkkejä alkaa olla jo ilmassa.🦁 Nappaa Ratikka alle ja suuntaa kaupungille juhlahumuun! 🎉🥳 Kotikisoihin virittäytymisen voi aloittaa jo huomenna 11.5. Kiekon koti -kansanjuhlassa, jonka Tampereen kaupunki järjestää Frenckellin aukiolla kello 17–18.15. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Luvassa on kisafiilistä nostattavaa livemusiikkia ja haastatteluja. Myös Suomen jääkiekkojoukkue nousee lavalle tervehtimään juhlakansaa. Eiköhän tässä ole jo syytä innostua? Vai mitä mieltä olet? 🤩 📷: Laura Happo/@tamperekaupunki #TampereenRatikka #Tampere #OmaTampere #KiekonKoti #TampereHomeofHockey #liikennöinti #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa