Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

943 raitiovaunun täydeltä tamperelaisia*! 😍🙌😉 @Tamperekaupunki uutisoi perjantaina, että kaupungin väkiluku kasvoi viime vuonna ennätyksellisesti. Tilastokeskuksen julkaiseman väestön ennakkotilaston mukaan Tampereella oli asukkaita vuoden lopulla 249 060. Jos kaikki asukkaat laitettaisiin raitiovaunuun, tulisi tamperelaisista peräti 943 täyttä Ratikkaa! Viime vuonna Tampereelle muuttaneilla puolestaan täyttyisi 18 vaunua. 🚋😻 Väkiluvun ennakoidaan kasvavan tulevaisuudessakin vakaasti, jopa arvioitua nopeammin. Mutta ihmekös tuo, onhan Tampere ihana. ♥🔥 Tervetuloa Ratikan kyytiin uudet ja vanhat tamperelaiset! 👋 (*Ratikan kokonaiskapasiteetti on 4 hlöä/m2. Suurin kapasiteetti on 264 matkustajaa. Istumapaikkoja on 104 kpl.) Kuva: @visittampereofficial / Marko Kallio #TampereenRatikka #ratikka #raitiovaunu #Tampere #OmaTampere #VisitTampere #liikennöinti #tram #tramway

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa