Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Ihanaa Iisakin päivää! 🌹❄ TRO05 eli Iisakki-vaunumme on tänään päivänsankarina. Pesueemme viides vaunu saapui Tampereelle juuri joulun alla kaksi vuotta sitten. Se teki koko päivän matkaa Kajaanista ja pääsi perille Ruskon kotipesään iltahämärissä. Vaunun käyttöönotto aloitettiin heti seuraavana päivänä ja vuoden alusta 2021 se pääsi mukaan kuljettajien koulutukseen. 🚋 Ajokilometrejä vaunulla on jo reilut 122 000. Iisakki palvelee tänään linjalla 1. 🙌 ☃ P.S. @joulutampere Facebookissa on tänään Iisakkiin liittyvä arvonta. Käyhän osallistumassa! 🎅🤶 Kuva: Wille Nyyssönen @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #ratikka #raitiovaunu #Tampere #omatampere #visittampere #ratikkaaika #nimipäiväsankari

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa