Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Anna palautetta raitiotiesuunnitelmista Lielahdesta Ylöjärvelle! 💌📝 Raitiotien yleissuunnitelmaa Ylöjärven suuntaan on tarkennettu ja siitä on avattu palautekysely. Lue lisää sivuiltamme tampereenratikka.fi/ajankohtaista. 💡 Karttakyselyssä voi tarkastella raitiotien suunnitelmaluonnoksia ja sen lähialueiden tulevia maankäyttösuunnitelmia. 💡 Raitiotiesuunnitelmista voi antaa kartalle paikannettua vapaamuotoista palautetta. 💡 Kyselyssä saatu palaute huomioidaan jatkosuunnittelussa. Kuva: Raitiotien yleissuunnitelma ja MY Arkkitehdit. #TampereenRatikka #Tampere #liikennöinti #Ylöjärvi #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikkaaika #raitiotievaunu #VisitTampere #ratikantarina #lentävänniemi #muuttuvatampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa