Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Huomenna starttaa Tammerfest! Reposted from @nysse.fi Nysse vie Tammerfesteille ja muihin kesän tapahtumiin 🚌🚋🚃 Tammerfestiä vietetään Tampereen keskustassa 21.–23. heinäkuuta 2022. ❗️ Torstaina 21.7. palvelemme perjantain aikatauluilla ❗️, joten normaalisti vain viikonloppuiltaisin ja -öisin kulkevat Nysse-vuorot vievät festarivieraat myös kotiin. 🤗 Nysse-matkasi maksat helposti lähimaksulla tai Nysse Mobiili -sovelluksella. Muista vahvistaa lippusi voimassaolo lippulaitteella jokaisella matkallasi. Mikäli haluat maksaa useamman henkilön matkan, suosi silloin Nysse Mobiilia tai Nyssen matkakorttia, lähimaksulla voit maksaa vain oman matkasi. Festivaalialueelle saavut kätevästi myös kaupunkipyörällä. Lataa Tampereen kaupunkipyörät -sovellus, osta haluamasi käyttöoikeus ja hyppää pyörän selkään lähimmällä kaupunkipyöräasemalla. 🚴 ♀️🚴 Aikataulut, reitit ja liput 👉 nysse.fi Kuva: Tammerfest 2017, Laura Vanzo, Tampereen kaupunki. #TampereenRatikka #Tampere #nysse #tammerfest2022

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa