Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

🎵 Kilisee, kilisee kulkunen helkkyen, välkkyen 🎵 Taideratikan syksyn pop-up-esitykset laitettiin eilen pakettiin, kun Ratikassa kuultiin Picantus-kuoron jouluinen esitys. 🎁🎅 Taideratikan pop-up-esitysten teemana oli syksyllä “tamperelaiset legendat” ja esityksiä nähtiin kuudelta tunnetulta tamperelaiselta toimijalta. Esitykset toteutettiin yhteistyössä @pirkanmaanfestivaalit kanssa ja ne jatkuvat keväällä. Monipuolisiin ja yllättäviin esityksiin voit palata nettisivuillamme https://www.tampereenratikka.fi/ratikan-taide/taideratikka Kiitos, kun olitte mukana! ❤️ @teekkarikuoro @tampereentaidemuseo @lostinmusicfestival @sarkanniemi @tamperejazz Picantus-kuoro & @tampereenjoulutori Kuvat: Wille Nyyssönen @wilnyy /Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #taideratikka #Tampere #popup

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa