Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Mikä kaunotar! Huomenna laskemme liikenteeseen amurintiikereitä. 🐅 🌺 Taideratikkamme on saanut ylleen uuden taideteoksen ja keskiviikosta 25.5. lähtien raiteilla nähdään vaunu, jonka kylkiä koristaa kuvataiteilija @julianahyrri Paratiisiratikka-teos amurintiikereineen. Taideratikkamme on liikennöinyt joulukuusta 2021 lähtien ja tämä Hyrrin maalaus on nyt järjestyksessään toinen kaupungissa kiitävä taideteos. Sitä voi ihailla Ratikan kyljissä seuraavan puolen vuoden ajan. Taideratikassa mukana ovat @tamperekaupunki , @lummeenergia , @optampere sekä @vincit_plc Lue uutinen sivuiltamme tampereenratikka.fi/ajankohtaista Videolla pikku maistiainen ennen huomista. Varsinainen katseenvangitsija, vai mitä tykkäät? Video: @pasitiitola / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #Taideratikka #Ratikantaide #Tampere #liikennöinti #ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa