Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tampereella päästään juhannuksena saunaratikkaan! ♨️🚋 Olemme solmineet @tamperekaupunki kanssa aiesopimuksen pilotista. Testiraitiovaunu, eli tuleva saunaratikka on nähtävillä tänään 1.4. keskustorilla koronaturvallisesti klo 12 alkaen. Saunapääkaupungin hengessä kaupunki aloittaa keskustelut tunnettujen paikallisten panimo- ja tekstiiliyhtiöiden kanssa, jotta heidän tuotteiden kanssa – esimerkiksi kylpytakissa, pyyhkeessä tai tölkkivirvoke kädessä - pääsisi kyytiin ilmaiseksi tai alennuksella. Aiotko tulla testaamaan saunaratikan? 🤩 Linkki tiedotteeseen biossa! Kuva: @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #saunaratikka #saunapääkaupunki #sauna #visittampere #omatampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa