Tervetuloa matkalle Ratikka-aikaan

Ajankohtaista

Artikkelit

Lajinsa ensimmäinen

Tampereen Ratikka on Suomen modernein joukkoliikenneväline, jonka kyytiin pääset vuonna 2021. Tältä sivulta näet Ratikan kuulumiset - ensimmäisenä ja kootusti - ja aloitat matkan kohti Ratikka-aikaa jo nyt.

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Tampereella päästään juhannuksena saunaratikkaan! ♨️🚋 Olemme solmineet @tamperekaupunki kanssa aiesopimuksen pilotista. Testiraitiovaunu, eli tuleva saunaratikka on nähtävillä tänään 1.4. keskustorilla koronaturvallisesti klo 12 alkaen. Saunapääkaupungin hengessä kaupunki aloittaa keskustelut tunnettujen paikallisten panimo- ja tekstiiliyhtiöiden kanssa, jotta heidän tuotteiden kanssa – esimerkiksi kylpytakissa, pyyhkeessä tai tölkkivirvoke kädessä - pääsisi kyytiin ilmaiseksi tai alennuksella. Aiotko tulla testaamaan saunaratikan? 🤩 Linkki tiedotteeseen biossa! Kuva: @pasitiitola #TampereenRatikka #Tampere #ratikka #saunaratikka #saunapääkaupunki #sauna #visittampere #omatampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa