Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Taideratikan teokset on nyt valittu! 🚋 Saimme yleisöäänestyksessä huimat 17 391 ääntä. Kiitos kaikille äänestäneille! ❤ Taideratikkaan valitut upeat ja uniikit taideteokset ovat: 1. Mari Hyde, The Glow, 4334 ääntä 2. Milla Vuorela, 151 matkustajaa, 3372 ääntä 3. Juliana Hyrri, Paratiisiratikka, 2837 ääntä 4. Teemu Raudaskoski, Värivirta, 2043 ääntä 5. Tomi Ivalo, Matkalla järvien välissä, 1165 ääntä Voittajateos nähdään ensimmäisen taideratikan kyljissä joulukuussa ja teokset vaihtuvat puolivuosittain kevääseen 2024 saakka. 🎨 @freizimmer #TampereenRatikka #Ratikantaide #Tampere #ratikka #raitiovaunu #taideratikka #taide #äänestys #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa