Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Koeajot Pyynikintorin ja Santalahden välillä ovat valmiit tämän viikon osalta! 🚋 Testit onnistuivat suunnitelmien mukaan. 💪🙌 Tällä viikolla uudella rataosuudella testattiin kattavasti koko radan ja sen teknisten järjestelmien toimivuus. Ensin mentiin hitaasti ja sitten liikennöintinopeuden mukaista ajoa, joka Pyynikintorin ja Santalahden välillä vaihtelee 15 kilometristä 60 kilometriin tunnissa. Testejä tehtiin myös kahdella vaunulla yhtä aikaa. Testit jatkuvat ensi maanantaina 10.7. ja niitä tehdään ensi viikon aikana arkiöisin noin klo 22-06. Niiden jälkeen alueella jatketaan Tampereen Ratikan liikennöinnin koeajoilla keskiviikosta 19. heinäkuuta alkaen. 😍 Tampereen Ratikan liikennöinti Santalahteen alkaa 7.8.2023. 😍 Kuvat: @wilnyy / Tampereen Raitiotie Oy #TampereenRatikka #Tampere #raitiotie #koeajot #OmaTampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa