Tervetuloa
Ratikka-aikaan!

Ajankohtaista

Artikkelit

Ratikan taide

Lajinsa ensimmäinen

Ratikka-aika -verkkojulkaisu valottaa sinulle Tampereen Ratikka-arkea ja kertoo tarinoita niin matkustajien kuin Ratikan tekijöidenkin näkökulmasta. Hyppää kyytiin!

Millaista on elämä ratikkakaupungissa?

Ratikka muuttuu silmiemme edessä suunnitelmista tamperelaisten arjeksi. Alta löydät artikkeleita monesta näkökulmasta ja pääset seuraamaan Ratikan elämää niin somessa kuin mediassakin.

Instagram-kuva käyttäjältä tampereen_ratikka

Puoli vuotta Ratikan liikennöintiä takana! 🤩🚋 👉 Liikennöintimme on sujunut täsmällisesti ja Ratikan luotettavuusprosentti on kuluneiden kuukausien ajalta 99,71. 👉 Ratikan matkustajamäärät ovat kasvussa 29% viime vuoteen verrattuna. Viime kevään koeliikenne mukaan lukien olemme rikkoneet jo 5 miljoonan nousun rajapyykin. Kiitos! ❤️ 👉 Matkustajamäärältään vilkkain kuukausi oli marraskuu, jolloin nousujen määrä oli yli 900 000. Tällöin arkisin Ratikassa tehtiin keskimäärin 35 000-40 000 nousua päivässä, lauantaisin 25 000 ja sunnuntaisin 15 000. Lue tiedotteemme aiheesta biomme linkin kautta! Kuvat: @wilnyy @nysse.fi @vrmatkalla #TampereenRatikka #Tampere #liikennöinti ratikka #raitiovaunu #joukkoliikenne #ratikantarina #ratikkaaika #tram #tramway #omatampere #visittampere

Tampereen Ratikka (@tampereen_ratikka) julkaisi Instagramissa